Milyen videokártyát ajánlottok?
Én nem értek a gépekhez sajnos ezért fordulok hozzátok. Nemtudom hogy minden kártya jó a géphez vagy csak pár. Celeron CPU 3.06GHZ prcesszor, 2 GB ram és Asrock alaplap.
Nekem jó a használt is, mit tanácsoltok? Vaterán ekresgéltem már de nagyon sok kártya van.
AGP vagy PCIE? Ez még valami régi Celeron D?
Mert az nem sok újabb fajta kártyához elég.
az Asrock dobozra az van irva hogy, P4i65G
a proci meg pontosan úgyvan irva hogy, Celeron(R) CPU 3.06Ghz. Köszi a válaszokat!
Ez még egy nagyon régi s478-as gép, egy régi 1 magos Celeronnal, ebbe hiába is vennél videókártyát, nem lesz belőle játékos gép, mert gyenge az egész. Új VGA-val is csak a több éves játékokat vinné, esetleg.
De ha veszel bele akkor is csak használtan tudsz valamit, mivel AGP-s, de egy GeForce 7600GT vagy hasonló teljesítményűektől nagyobb felesleges emellé a CPU mellé.
Hát a modern warfare 2 fut maxon de gondolom már újabbak nemigen. Fogalmam se volt róla, hogy ilyen szar a gép :D
Akkor ezt már nem is érdemes újítgatni, gondolom komplett gépet jobb venni.
Ezen az oldalon olyan érdekes hogy mindenkinek minden megy fullon filléres gépeken...
Biztos én vagyok a hülye, meg azok is akik több tízezres kártyákat vesznek az új játékokhoz, meg azok is akik a játékok gépigényét írják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!