Peterjkl kérdése:
Milyen gépházat és alaplapot ajánlatok max 150 ezerért?
Figyelt kérdés
olyan kell amibe bele megy Corsair Vengeance 32GB (4x8GB) DDR3 1600MHz ram, AMD Bulldozer x8 FX-8150 3.6GHz AM3+ Processzor és PNY Quadro 6000 6GB 384bit DDR5 PCI-E VCQ6000-PB Videokártya meg legalább 5 Western Digital Green Power 3TB WD30EZRS Merevlemez ja és főleg nagy játékokra kéne2011. dec. 30. 17:37
31/39 A kérdező kommentje:
kössz am linket esetleg ha lehetne egér meg billentyűzet zsinór nélküli kéne munkára nem nagyon kell arra van a másik ez arra kall h még évekig mindenre jó legyen szal egyzserre töltsek csomó mindent profi új játékokat játszak maxon és rengeteg progi menjen háttérbe
2011. dec. 30. 19:07
32/39 Panda Péter válasza:
jesszusom profi játékra wireless? ne röhögtess. remélem még nem vettél semmilyen alkatrészt, mert rossz nézni ahogy itt képzeletben szórod a pénzed felesleges baromságokra.
33/39 A kérdező kommentje:
proci ram vid kari vettem a vifd karit rosszat irtam mert olyan dobozba kaptam de igazából radeon hd 6990 4 gb 512 bites
2011. dec. 30. 19:20
34/39 anonim válasza:
És miért tennék olyan dobozba?
Most komolyan nem akarlak vádolni de akkor is nagyon fake szagú vagy.
35/39 A kérdező kommentje:
ismerőstől vettem mert nagyon olcsó volt így de neki kibontva volt ezért beletette az első dobozba amit talált ennyi
2011. dec. 30. 20:32
36/39 A kérdező kommentje:
mert előtte kipróbálta a dobozát meg nemtom kidobta v nemtom de ebbe a dobozba tette
2011. dec. 30. 20:32
38/39 anonim válasza:
"...mert előtte kipróbálta, a dobozát meg..."
A kérdező így értette csak nem használt írásjeleket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!