Az van, hogy a laptopon valahogy ki lett törölve a lemezmeghajtó ikonja, valami ilyesmi, és most nem játszik le semmit. De valószínűleg a lemezmeghajtó jó. Mit lehetne csinálni vele?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!:))2011. dec. 30. 13:30
1/11 Giannoka válasza:
vezérlőpult>rendszerfelügyelet>számítógépkezelés>lemezkezelés: ha itt látod a meghajtót, ami ki lett törölve, akkor csak a címét felejtette el. ha viszont nem látod, akkor meghibásodott. printscreen a lemezekről és segítek tovább, ha ennyi nem volt elég...
2/11 anonim válasza:
Ezt hogy lehetett megcsinálni?
Na mindegy menj be az intézőbe a programfájlokhoz vagy a vezérlőpultnál keresgélj és ha megvan akkor jobb egérgomb parancsikon létrehozása már ha engedi mert én se vagyok egy nagy spíler de elsőként itt nézelődnék.
3/11 anonim válasza:
szerintem nem az ikonja lett kitörölve, hanem le lett választva a meghajtó, vagy a meghajtó betűjele lett törölve.
windows/system32/diskmgmt.msc
vagy: start menü, futtatás: diskmgmt.msc
Ha a lemezkezelőben látszik és nincs betűjele, akkor csak hozzá kell rendelni egyet és meg lesz az ikon is.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát azt írja ki, hogy " nem lefoglalt "
2011. dec. 30. 15:30
5/11 anonim válasza:
Akkor adj neki egy betűjelet, ennyi.
6/11 A kérdező kommentje:
Leírnád hogy hogy kell, mert már próbálkoztam és eddig nem jutottam semmire. :S
2011. dec. 30. 15:32
7/11 anonim válasza:
diskmgmt.msc-nyisd meg, utána magán a meghajtón, aminek nincs betűjele bal egérgomb.
Utána meghajtóbetűjel és elérési út ...
Innen már egyértelmű
9/11 A kérdező kommentje:
Értem. És a "meghajtóbetűjel" az hol található, az "elérése út" azt már megtaláltam. ?
2011. dec. 30. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!