Mi a velemenyetek erreol a videokartyarol?
Simon nem megbántás, de olvasd el amit S. írt és értelmezd. Ő világosan kitér a ddr5-s GT440-re és hogy itt DDR3-sról van szó.
+1 a radeonra.
Simon Richard
Látom nem sikerült értelmezni amit írtam, megpróbálom még egyszer.
A tesztben lévő GT440 DDR5-ös. Ez egy hajszállal jobb mint a DDR3-as HD5570.
A kérdező viszont a DDR3-as GT440-et venné, ami gyengébb a tesztben lévő DDR5-ösnél, szóval jó esetben is kb egy szinten lehet a DDR3-as HD5570-nel, de valószínű hogy kicsit még gyengébb is nála.
Ehhez jön az, hogy a GT440 még többet is fogyaszt, és így már inkább a Radeon oldalára billen a mérleg.
Azért írtam le mert nem fogtad fel...
Ha meg felfogtad minek írtál rá hülyeséget?
Amúgy meg ha a kérdező bírná is az nvidiát, akkor is inkább a Radeont ajánlanám neki, mert jobb. Én pont azon vagyok hogy az ilyen márka fanboyokat lebeszéljem a berögződéseikről, és azt vegyék ami tényleg jobban megéri, ne add még alájuk a lovat te is.
"csak gondoltam szereti a PhysX-et és a CUDA-t."
A PhysX-nek értelme elég csekély. Alig van ami használja. A CUDÁ-t meg nem fogja használni, ha azt tenné akkor nem kérdezősködne hogy AMD vagy nV. Am az arányoddal ne törődj lásd az enyém. (ma be is szóltak miatta megint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!