Mennyire jó az alábbi konfig? Mondjuk egy L. A. Noire vagy egy GTA 4 elfut rajta (ha nem is maxon, de simán akadásmentesen, szépen futva)?
Hart 13:12-es válaszára :-)
Kedves Hart! Akkor szerintem egyet is értünk hogy az az alaplap teljesen megfelel a konfighoz.Annyit hozzátennék még hogy nekem is Giga lapom van[GA-P61-USB3-B3] és a világon semmi baj nincs vele.Az ethron vezérlővel sem,kipróbáltam.Erre csak annyit tudok mondani hogy mindenki azt szidja,vagy isteníti ami éppen bejött,vagy ellenkezőleg,pont kifogott egy hibás darabot. Ha jól emlékszem a CPU-ról azt írtam hogy ha nem ez a deszka lenne akkor sem nagyon lehet tuningolni,tehát ebben is egyet értünk. Viszont a VGA-ban igazat kell hogy adjak!! Tényleg nagyobb a teljesítménye a GTX560-as kártyának mint a HD6870-es karinak,de jóval drágább,és sokkal jobban melegszik,ami azért nem elhanyagolható! A procira visszatérve kicsit én személy szerint inkább intelt javaslok. Volt már AMD cpu,még az athlon 64x2 korszakból. Igazából megvoltam elégedve vele,de amikor láttam,hogy a vele hasonló teljesítményű cpu-k simán megbirkóznak játékokkal,az enyém már kezdte megadni magát. És ez így van a mostani phenomok és sandy párosítással is. És azt írta a kedves kérdező hogy a konfig már megvan rendelve,tehát semmiről nem kellett volna lemondania,csak az 560-as helyett 6870-et választania. De lehet ő inkább nVdiás! :-)
És kedves kérdező!
Azt azért hozzátenném még hogy csak "egy játék" miatt felállítani egy konfigot rossz stratégia! Az L.A. Nories game-től van sokkal "erősebb" gépigényű játék,ami ha jól van optimalizálva bőven jól elszaladgál az általad összerakott konfigtól gyengébb rendszereken is. Pl ha megnézed a Crysis 2 gépigényét ami nem semmi, akkor kicsit erősebb gép kell neki. Viszont ha van rá lehetőséged akkor nézd meg a különbséget a DX9-DX11 között. Szerintem az a "csekély" javulás nagyon nem éri meg a 2GB VGA-ra váltást.
Megmondom az őszintét én igaz pórul jártam a drága Etronnal. Amúgy a giga lapokat én a szar support, meg néhány dolog hiánya miatt nem szeretem, bár ez majd hogy nem már objektív.
Am lehet félre értettél. A GTX560 gyengébb mint a HD6870, a max fogyasztásuk egyforma, és sajna az áruk is. Persze a Ti már erősebb mint a HD6870.
ma 20:29
Szinte az összes ismerősömnek Nvidia kártyája van, és nekem is mindig az volt, eddigi tapasztalataim alapján én megbízok benne. Atival még nem volt dolgom, de ki tudja talán egyszer. :) Nekem nem szempont, hogy egy játék full kimaxolva, mindenféle csili-vili extrával fusson, bőven elég, ha egy normális szinten tudnak futni komolyabb cuccok is :)
Kedves kérdező!
" tegnap 21:27 "
Hartnak igaza van,ezzel a karival a mostani legújabb játékokat max full gafikai beállításokkal játszhatod. És hidd el,én is azt mondtam korábban hogy nem kell nekem "csili-vili,full graf meg minden", de van olyan játék pl BF3 ahol nagyon nagy különbség van low és full beállítások között. Amit ha most ezzel a karival kipróbálsz,sokkal nagyobb élmény a játék.
nVidia vagy ATI, ez meg ősrégi vita a felhasználók körében. És az is marad! Ahogy korábban írtam,szerintem mindenki azt tartja jobbnak ami neki bevált.
Használd egészséggel a gépet! Grat hozzá!
ma 01:00
Köszönöm! :) Nekem az Nvidia eddig nagyon bevált, dez Atit sem szidom mert nem ismerem, nem volt még vele dolgom. Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!