Videokártyát lehet cserélni integrált alaplapos gépbe?
Segítsetek légyszi.. van egy szimulátor progi és akadozik a játék de nem csak az több játék is pl doom.
Memoriám több mint 1 giga az nem lehet hiba a proci sem hinném, és a merevlemezen is van 100 gigám.
Akadozva mennek a játékok a gépen és olyan mint egy lasított felvétel mit lehet csinálni tudtok segíteni? Esetleg tényleg videókártya problem lenne? Mit lehet ezzel a hibával kezdeni? Köszönöm mindenkinek aki tud valami haszosat ! :)
Hali sorry, hogy ide irok, de irtam egy kérdést az asus notebook memóriával kapcsolatban vagy 1 kérdéssel korábban, esetleg aki tud válaszolni, nagyon megköszönném!!
Elnézést mégegyszer, hogy ide irtam!
Erre a kérdésre igy látatlanba lehetetlen válaszolni, az is lehet, hogy az a bajod mint nekem, bár sose lehet tudni, hogy a rendszerem (xp sp3) futtat egy svchost.exe file-t ami 100%-ra kiakasztja a processzort, és piszkosul lelassul az egész gép, de valami borzasztó módon, találtam rá megoldást, de nem segitett, legutóbb is emiatt raktam újra a rendszert, pedig az más CD volt...
Szal ezt igy látatlanba nehéz :S
Jóéjt!
köszönöm a válaszokat nem tudom segítsen már valaki légyszi! :((
Tehát ha a játék akadozva megy akkor az videókártya probléma?
Esetleg sz@r videókártya driver van a gépre feltelepítve?
Amugy nem Laptopról van szó hanem egy Compakt P4 es asztali fekvőházas gépről segítsetek légyszi fontos lenne! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!