Mi a baja? Könyörgööm.
A héten vettem egy ASUS HD4650-es AGP-s vga-t és ahányszór elkezdtem játszani a játék 15-20. másodpercében ujraindúlt a gép, erre itt azt tanácsolták, hogy másik táp mert HKC-tápm volt. Most egy Chif.t. 450W-s tápom van és ugyan ezt csinálja. Ugye nem az alaplap vagy a ram a hibás?
Gépem: AMD A. x2 5600+ 2x2.9 ghz
2GB DDR2 geli ram
AH4650 agp....előtte 9600xt 128mb
gigabyte GA-MF3
160GB Samsung sata v.
Chiftech 450W
Mafia 2-t végigvittem vele de olykor azzal is megcsinálja.
Wolfenstein 2009-et próbáltam mikor feltettem ment 20 percet abbahagytam, másnap már azonnal újraindúl mikor megpróbáltam játszani.
Guitar hero III-al nem it megy. A WINDOWS (XP) BÁRMEDDIG MŰKÖDIK! :(
Arra gondoltam, hogy kéne adni neki +0.1V-ot a bioszban. Szerintetek?
Rakd fel az alaplap legfrissebb driverét, még ha 5 évvel ezelőtti is a legfrisebb. Ha ez nem oldotta meg, még annyit próbálj meg hogy régebbi drivert nézel a videókártyához, akkorit amikor még a 4650 új volt.
Azt, hogy alaplap vagy ram a hibás(ram hiba kvázi lehetetlen), egyszerűen kiszűrheted úgy, hogy visszarakod a régit.
És legutolsóként még annyi az ötletem, hogy nem-e hevül-e fel a 20 perc alatt annyira, hogy ezért újraindítsa a gépet?
(Remélem még visszanéztek ide)
Megnéztem biosz-ban és az AGP órajelem 66mhz de 100-ig lehet állítani. De nem mertem hozzányúli. azt ne baszogasam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!