Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja? Könyörgööm.

Mi a baja? Könyörgööm.

Figyelt kérdés

A héten vettem egy ASUS HD4650-es AGP-s vga-t és ahányszór elkezdtem játszani a játék 15-20. másodpercében ujraindúlt a gép, erre itt azt tanácsolták, hogy másik táp mert HKC-tápm volt. Most egy Chif.t. 450W-s tápom van és ugyan ezt csinálja. Ugye nem az alaplap vagy a ram a hibás?

Gépem: AMD A. x2 5600+ 2x2.9 ghz

2GB DDR2 geli ram

AH4650 agp....előtte 9600xt 128mb

gigabyte GA-MF3

160GB Samsung sata v.

Chiftech 450W

Mafia 2-t végigvittem vele de olykor azzal is megcsinálja.

Wolfenstein 2009-et próbáltam mikor feltettem ment 20 percet abbahagytam, másnap már azonnal újraindúl mikor megpróbáltam játszani.

Guitar hero III-al nem it megy. A WINDOWS (XP) BÁRMEDDIG MŰKÖDIK! :(

Arra gondoltam, hogy kéne adni neki +0.1V-ot a bioszban. Szerintetek?

2011. dec. 29. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha a régi VGA-val nem csinálta, az újjal meg igen, akkor gyanús hogy a VGA nem jó.
2011. dec. 29. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Rakd fel az alaplap legfrissebb driverét, még ha 5 évvel ezelőtti is a legfrisebb. Ha ez nem oldotta meg, még annyit próbálj meg hogy régebbi drivert nézel a videókártyához, akkorit amikor még a 4650 új volt.

Azt, hogy alaplap vagy ram a hibás(ram hiba kvázi lehetetlen), egyszerűen kiszűrheted úgy, hogy visszarakod a régit.

És legutolsóként még annyi az ötletem, hogy nem-e hevül-e fel a 20 perc alatt annyira, hogy ezért újraindítsa a gépet?

2011. dec. 29. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
emlékszem a kérdésre, 1-2en mondták a tápot de többiek köztük én is azt mondtam hogy VGA hiba,mivel használtan vetted így jól behúztak,de ennyi idő alatt már rég ráboríthattad volna az eladóra az asztalt,ennyi idő után ki hisz neked?
2011. dec. 30. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajátgép>* jobb-klikk*>tulajdonságok>speciális>indítás és helyreálítás>rendszerhibánál van egy olyan hogy automatikus újraindítás, ne legyen kipipálva... Nekem ezzel működött
2011. dec. 30. 01:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért nem adtam visza mert ujratettem a windowst és 2 napig semmi baja nem volt és a mafia 2 majd nem végigvittem a hiba előbukkanása nélkül. :/
2011. dec. 30. 05:21
 6/7 A kérdező kommentje:

(Remélem még visszanéztek ide)

Megnéztem biosz-ban és az AGP órajelem 66mhz de 100-ig lehet állítani. De nem mertem hozzányúli. azt ne baszogasam?

2011. dec. 30. 05:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne, szentem vagy alapból hibás a videókártya vagy driver hiba, szedj le egy másik verziót, nekem Ati radeon HD 4650-em volt, a eredeti driver cd olyan hibás volt hogyha feltettem nem volt kép a gépen. Vannak ilyenek, de rammal pedig jártam úgy hogy windows betöltéskor ujraindult, kicseréltem a ramot és működött...
2011. dec. 30. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!