Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bérelhető szerver, amelyikkel...

Bérelhető szerver, amelyikkel bárhonnan tölthetek az internetről?

Figyelt kérdés
Olyan szerver kellene nekem, amelyiken gyors az internet kapcsolat. És nem torrenezésre való, hanem lehet letölteni vele és fel, mondjuk hotfile-ra, megaupload-ra, filesonic-ra, stb. Van ilyen?
2011. dec. 29. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek az oldalak akkor gyorsak, ha megfizeted a premium felhasználói jogot. Ha ingyenesen használod, egy szerver is ugyanúgy korlátozottan tud letölteni róluk (időkorlát+sebességkorlát+adatmennyiség korlát). Ha meg kifizeted, akkor az otthoni neteddel is gyorsan tudsz tölteni (ha mondjuk van legalább 5 megabites). Ráadásul a szerverről neked ugyanúgy le kell tölteni az adatokat, így ha először egy szerverre töltenél le gyorsan, akkor onnan megint a saját előfizetett sebességeddel tudnád átvinni a saját gépedre az adatokat.
2011. dec. 29. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, tudom ezeket. Nekem itthon csak 2/1 Mb/s netem van. És érdekelne, hogy van olyan szerver amire letölthetek nagysebességgel és onnan vissza a netre? A szerverről a gépre nem kellene.

Tehát nagy sebességgel netről szerverre, szerverről pedig netre.

(Amúgy van olyan megosztó ahonnan tűrhető sebességgel jön már akkor is a cucc, ha csak regisztrálok rá.)

2011. dec. 29. 15:47
 3/4 xd012345 válasza:
nekem szélessávú kapcsolatom van 100 mb/s
2011. dec. 31. 09:56
 4/4 xd012345 válasza:
megosztott internetkapcsolat
2011. dec. 31. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!