Ajánlanátok egy "profi" hangrendszert hangkártyával együtt 120ból?
Figyelt kérdés
szóval a helyzet a következő imádok zenét hallgatni koncert dvd-ket hallgatni főleg jó minőségbe. Van egy profi hifi rendszerem de az lenn van a nappaliba és hát eléggé bonyolult lenne felhozni főleg hogy van 2 180 cm-es hangfal aminek darabja 110kg meg erősítőket is felhozni meg minden szóval jó helyen van az ott csak ott nem tudok mindig zenét hallgatni család miatt. és elhatároztam hogy meglepem magam egy ilyesmivel a fenti dolgozó szobába ahol a pc van. De én inkább a hifikhez értek nem a pc.hez való hangtechnikához nem tudom milyen hangkártya kell vagy esetleg külön erősítő meg ilyenek. szóval ajánlat? esetleg lehet több is hang téren szeretek túlzásokba esni2011. dec. 29. 00:14
1/9 anonim válasza:
Akkor most valami PC-s hangfal szettet keresel?
5.1 kell?
Egyébként az Edifier márkát ajánlom, PC-s hangfalszettek közül talán ez a legjobb minőségű, hangkártyának meg valami jobb fajta ASUS Xonar.
2/9 A kérdező kommentje:
igen pc-hez kéne minimum 5.1
kérhetek egy linket róluk? : )
2011. dec. 29. 00:21
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Persze azért olyan komoly hangminőséget ne várj tőlük mint a rendes hifi hangfalaidtól, de PC-s szettek között ezek igencsak jók.
5/9 A kérdező kommentje:
uhh hát a második az iszonyatosan megfogott kinézetre és a specifikációk se rosszak. hang kártyák között nagy a különbség? mert akkor max várok fizetésig és akkor megveszem a drágább hangkártyát de az biztos hogy a második rendszert veszem. vagy azt megrendelem most fizetéskor meg a hangkártyát de ha nincs nagy különbség akkor az olcsóbbikkal megveszem most
2011. dec. 29. 00:28
6/9 A kérdező kommentje:
arra nem is vártam de a mostani genius home threater és azok között biztos ég és föld a különbség
2011. dec. 29. 00:29
7/9 anonim válasza:
Konkrétan nem tudom hogy mennyi különbség van közöttük, de azt tudom hogy már az olcsóbbnak is nagyon korrekt hangja van, az ilyen integrált alaplapi kártyákat toronymagasan veri hangminőségben.
8/9 anonim válasza:
Sőt, még az olcsóbb Xonar-ból van egy ilyen változat is:
Ez csak annyiban különbözik hogy a csatlakozója nem PCI Expressz, hanem sima PCI, és ez még kicsit olcsóbb is, minden másban ugyan olyan mint a másik.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!