Mitől fagy le az alaplap?
Eddig ment minden? Mit csináltál miután előjött a probléma?
A RAM az XP-hez nagyon kevés, és el is romolhatott. Kérj kölcsön egyet, ha azzal megy akkor meg van a hiba.
A táp is elromolhatott . Otthon ezt is csak cserével tudod kideríteni. A vid.kariról nem írtál., gondolom ebben a gépben nem egy nagy fogyasztású van + egy CD meghajtó. Ezeknek elvileg a 300W elég.
Nekem pár éve az XP ment ennél több cuccal (2 CD) 270W táppal.
A helyedben a procit nem cserélgetném nyakra faxra, mert az egy kényesebb dolog. Reméljük nem sérült meg semmi! Az is lehet, hogy a sok szerelgetés közben valami kontakt hibás lett, vagy kábelt nem tettél a helyére.
Az vagyok, aki a tápegységet említette. Már értem mi lesz a baj. 100% hogy kevés a memóriád. 256 DDR? szerintem vegyél bele még egyet, de inkább egy 1G-s ram kell bele. Hidd el, működni fog.
Amúgy nekem régen egyszer volt hasonló problémám, és kiderült, hogy nem volt tövig benyomba a tápkábel a gépbe. Röhejes, de azért nézd meg, nem hülyeség;)
Én az első és a harmadik vagyok.
Ha az elejétől akkor vissza kellet volna vinned. Ha garis akkor vidd vissza a boltba.
De eszembe jutott egy érdekes hibajelenség ami az én gépemmel történt. Nekem is újraindulgatott a gépem, mégpedig azért, mert a CD író hozzáért az alaplaphoz, pedig maxi házat használtam. Kicseréltettem az alaplapot 2-szer is, a probléma megmaradt. 3-dik alkalommal másik típusra cseréltem(ennek kisebb volt a mérete) és a probléma megszűnt.
Nézd meg, hogy nincs-e ilyen, vagy valami hasonló gond ami zárlatot okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!