Vga-hoz CPU. Azaz napokban fogok venni egy ATI hd 6770 videókártyát, és nem tudom milyen processzor tudná szépen kihajtani? Az alaplapon (asus p5nd2 se) 775-ös foglalat van, és kb 30k-t szánok rá (+/- 2-3 ezer)
Hát elég gáz alaplapod van, nem is támogatja csak az első szériás Core 2 Duo-kat maximum, azt meg már csak használtan kapsz, és még lehet hogy kevés is lenne a HD6770 alá.
A helyedben inkább eladnám azt azt a régi vacak lapot, a memóriával együtt, és vennék egy AM3+ lapot DDR3 RAM-mal, meg egy 3 vagy 4 magos CPU-val.
Ha van 30k rá akkor ezt válaszd, én ezt tenném.
Alaplap:GIGABYTE GA-H61M-S2-B3 13.725 Ft
Processzor:INTEL Pentium G630 2.70GHz 1155 BOX 16.900 Ft
Tudor Vidor:
RAM is kell, mert a mostani lapjában DDR2 van.
Én azt ajánlom hogy tegyél még hozzá valahogy kb 10ezret (pl eladod a mostani alaplapod + RAM-od, azokból is jön valamennyi) és vedd ezt:
Alaplap:
CPU:
RAM:
39.200 Ft
Sokkal jobban járnál így, és ez a HD6770 alá is pont jó lenne. Ja meg ha a mostani tápod valami gagyi akkor az is kell.
Köszi a rengeteg nagyszerű választ, mellesleg a tápom pedig egy codegen 400W
(egy röpke megjegyzés: ha jól tudom 4giga ramhoz már 64bites rendszer kell, nem?)
Ha Codegen tápod van akkor sajnos azt is venni kell. Legalább egy Chicony Hipro kell, a Codegen veszélyes a gépre.
És igen, 4GB RAM-hoz már 64 bites rendszer kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!