Hogyan tudom beállítani a sebességet DVD írásnál?
nem,hidd el annyi volt.
kétszer írta fel a filmet,felment 100%-ig majd még egyszer emlékszem! és utána adta ki a lemezt,most viszont betölti 100-ig először utána elkezdi újra a %-ot majd kiadja a lemezt. gond van pár filmemmel megállnak egy pillanatra film közben,és nem tudom hol keressem a gondot. kiírtam kb 15 filmet az utóbbi időben és még nem néztem végig mindet de párnál csinálja az asztali lejátszó ezt a megállást,valamelyiknél meg nem.
Azért írta fel 2x mert az első írás csak teszt írás volt
ekkor olyan mind ha írná de nem ír a lemezre semmit.
és a második a rendes írás
Ugyan az az író?
Ugyan az a progi?
igen minden ugyan az a gépen.
leírom még egyszer mert visszaolvasva nem átlátható és jól értelmezhető amit írtam. :)
ahogyan azt te is mondtad először tesztírás van,utána írja rá a filmet rendesen.
régebben így szokta kiírni mindig a filmeket. és abban is biztos vagyok,hogy régebben is 4x sebességgel írtam ki a filmeket,de az 30 percig tartott kb.
most viszont 15 perc alatt megvan,és csak egyszer írja fel a filmet,utána dobja ki a lemezt,hogy kész.
valamikor dvddecrypter-el írtam a filmeket,jobban mondva égettem rá,lehet vissza kéne térnem rá,de kipróbáltam már ashampooval is hát ha akkor nem lesz gond az egyik filmemmel ami meg megáll de ugyan úgy előjött a gond,viszont a tegnapi filmet amit néztem ugyan úgy írtam ki pár napja,mint amivel gond van,mégis gond nélkül végig ment. vagy lejátszó gond,vagy az író vagy én nem is tudom már,ezért szerettem volna kiírni a lehető legkisebb sebességgel,de akkor ezek szerint azt nem lehet beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!