Ez a processzor milyen videókártyát tudna maximum kihajtani?
Figyelt kérdés
AMD Athlon II X4 640 3.00GHz2011. dec. 28. 14:42
1/9 MaXXeGee válasza:
Semmi köze hozzá .. a videokártyáknak saját grafikus processzoruk van .. az hajtja őket. Ami a foglalatba beletehető, azt a saját grafikus processzorja ki fogja hajtani :)
2/9 anonim válasza:
Én egy HD6850-nél jobbat nem tennék hozzá.
3/9 Jenci válasza:
Ez így nem teljesen igaz,mert ha egy gyenge kártyát teszel mellé,akkor a processzor rá fog dolgozni.Tehát kell az összhang,mert az a teljesítmény rovására is mehet.
4/9 Panda Péter válasza:
MaXXeGee: egy kicsit olvasgass utána, mire mondják, hogy kihajt egy cpu egy vga-t, és majd utána válaszolgass.
én is nagyon maximum egy 6850-et mondanék, annál erősebb kártyához már az alapórajel (és az architektúra is) kevés lenne.
5/9 Jenci válasza:
Nem olvasok utána,mert tudom mit mondok.Nem légből kapott,amit írtam.Sajnálom ha te nem így gondolod.Már többször megtapasztaltam,innentől kezdve nem érdekel,ki mit mond.
6/9 Jenci válasza:
Bocsi,Panda Péter,neked igazad van.Nem neked szántam a választ.
7/9 A kérdező kommentje:
Ok akkor 6850 lesz.
2011. dec. 28. 15:04
8/9 anonim válasza:
Gyártónál ajánlom a sapphire-t.
Am annál nagyobbat szerintem se érdemes.
9/9 A kérdező kommentje:
Ok megnézem a lehetőségeket.
2011. dec. 28. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!