A minap újítottam be egy Cooler Master elite 330-as típusú gépházat. Micro ATX-es lapom van, ami elméletileg passzol bele. Gyakorlatilag viszont becsavartam a két felső csavart és az alsókat már nem lehetett olyan nagy távolságra volt hogy meg kellett volna hajlítanom az alaplapot hogy be tudjam csavarni, pedig a felsőket nem húztam mg erősen!! Gondoltam középre becsavarok még egyet h fogja azért és elég fura hangot adott ki...(nem erőltettem). Ezután ne kapcsolt be, venti felpörgött 1mp-re és leállt. Miután kiszedtem a középső csavart jó lett, utána megpróbáltam még egyszer becsavarni és ugyan az a hiba... Most felül fogja 2 csavar és működik. Megtörtem az alaplapom? Ha igen, gari szervízbe mit szólnak hozzá? Ha nem, akkor mi lehet a baj?
A válaszokat előre is Köszönöm.
2011. dec. 27. 21:58
1/3 anonim válasza:
garancia csak gyári hibára vonatkozik. ha tönkreteszed, azért nem vállalnak felelősséget. egyébként azért nézd meg, hogy mi lehet az összestereléssel a gond! (nézd meg a ház alaplapi részét, hogy görbe-e, meg az alaplapot is, hogy mi nem passzol. mert az ilyen problémákért már jár gari. kivéve, ha attól görbült el a ház, hogy jól odab@sztad valahova
2011. dec. 27. 22:03
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írta először meg kell győzödni hogy az alaplap nagyon görbe e vagy a ház tartólemeze nem ész nélkül összehúzni.Én kaptam egy lapot amit a cooler görbített meg, levettem a push-ost és alaplemezesre cseréltem. Azt is meg kell nézni nem e a cooler göbíti meg.
2011. dec. 27. 22:09
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi az előzőt prvibe küldtem... a lényeg a lényeg, hogy az előző házba gond nélkül be tudtam csavarni az összes csavart. A középsőt nehezebb volt becsavarni, nem erőltettem, de félek már ez is sok volt. Valszeg a ház a gond :/ Lappal ilyenkor mit tudok csinálni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!