Ez miféle proci? Nem nagyon beszéltek itt róla
"ez kérem szépen az AMD hatalmas bukása, 8 fizikai maggal annyit tud majdnem mint az intel i7 2600k 4 fizikai és 4 virtuális maggal :)"
Ezek után ajánlom olvasd el ezt:
Ezek után néhány dolgot világosabban fogsz látni.
Ez az AMD új architektúrájának csúcsa, és talán jelenlegi desktop kategóriában a legjobb CPU-ja. Azért nem beszélünk róla, mivel tényleg nem úgy sikerült mint kéne és kissé drága + van még néhány ok.
Ja ezt lehagytam:
Első te egy kis HT bu*zi vagy és ajánlom nézz utána pontosan hogy is megy a HT, majd ha meglátod nem leszel annyira lenyűgözve.
Nem haragszom. Senki nem mondta hogy jó lett, csak az első fel idegelt azzal a 8 mag vs 4mag+HT-val. Mivel a bullban már nem a magok a fontosak, ennek a kiépítése modulos.
Amúgy én se ajánlogatom ezt, csak megjegyeztem és igen általában az erőseb Phenom II megverik valahol. Persze egyes területeken még a sandy-t is verik. Am ezen az oldalon én hányszor mondtam azt valakinek hogy vegyen bullt? Egyszer se.
Am ha már itt tartunk, ha kijön a win folt az akár hozhat egyes területeken 12-20%-s növekedést amivel már lehet fogná a 2600K-t is.
"Azért nem beszélünk róla, mivel tényleg nem úgy sikerült mint kéne és kissé drága + van még néhány ok."
Ezt írtam. Szerintem ez egyértelmű. A néhány okban benne van az újszerűség(tehát nincs túl sok minden rá optimalizálva és a fogyasztás is.
Na szóval hogy tiszta legyen a kép ez a CPU nem jó vétel ha csak nem valami nagyon jól skálázódó programokat(már mint magszámhoz) használna valaki , vagy ha egész nap tömörítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!