Asus royal knight megér egy 10est?
Figyelt kérdés
ismerősöm vett új gépet ami lga1155-s és neki már nem jó ez a hűtő és eladná 10e ft-ért. egy ilyenről lenne szó [link] újonnan 17lenne neki elég jól hűtött nekem egy core 2 quad q9650hez lenne tudom hogy nem mai darab de még kb 5 évig nem akarom lecserélni van mellette 8gb ddr2 1066mhzes hyperx ram meg egy 6970es vga valószínűleg ez lenne az utolsó kiadás a gépre utána addig nem költök rá míg újat nem veszek szóval megéri a hűtő?2011. dec. 25. 21:20
1/5 Panda Péter válasza:
én nem adnék érte ennyit. hardveraprón tizesért komolyabb hűtőket is kapsz.
2/5 A kérdező kommentje:
rendben esetleg szerinted mennyit ér meg? nem akarok annyira hűtőt venni csak ha már itt van szomszédba akkor csak nem árt... 6-7et talán megér?
2011. dec. 25. 22:17
3/5 Panda Péter válasza:
nehezen tudom megítélni, mert én olyan hűtőt, ami az alaplap síkja felé fúj, semennyiért nem vennék, de azért, mert az én gépházamba nem is az illik. illetve azt is érdemes látni, hogy ez a hűtő rohadtul túl van árazva, az, hogy újan 17ropiba kerül, nem azért van, mert olyan jó, hanem mert az asusnak jók a marketingesei (vagy épp rosszak).
ha már 10k körül akarsz hűtőt, ott a freezer 13 pro mondjuk ha jól emlékszem azokat 10k körül szórják.
egyébként egy c2q-hoz én a 6970-et ordas nagy túlzásnak érzem.
4/5 A kérdező kommentje:
hát arra én is rájöttem miután 6850et cseréltem le és nem hozott lényegesen több fps-t mármint hozott de nem annyit amennyit kéne de már megvan szóval így jártam :D annyira nem izgat a hűtő kérdés akkor nem veszem meg :D
2011. dec. 25. 22:48
5/5 anonim válasza:
HA teheted ilyen esetben minél nagyobb felbontásba játsszál(annak a VGA-nak meg se kottyan), remélem nem 1024*768-ra vetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!