Játékra melyik vga inkább?
Figyelt kérdés
sapphire [link]
msi [link]
msi gyárilag tuningolt és elvileg jobb a hűtője. sok fps-t hoz a gyári tuning? 1440*990es monitorom van szóval akkora felbontásba mindkettő vinne mindent vagy esetleg ami sapphire kicsit lagolna az msi-n még nem? szóval számít a gyári tuning megéri a +3000 ft-t?
és msi-re +1 év gari
2011. dec. 25. 15:28
1/7 anonim válasza:
1440*900-ban totál mindegy, melyiket veszed, mindkettő megfelel a célnak. A gyári tuning nem sokat számít szerintem, az MSI hűtőjétől meg nem igazán vagyok elájulva ahhoz képest hogy saját, szóval szerintem nyugodtan maradj a Sapphire-nél.
2/7 anonim válasza:
+1 A Sapphire-ra, és még olcsóbb is.
3/7 anonim válasza:
+1 az elsőnek. Nyugodtan maradj a sapphirenál.
4/7 A kérdező kommentje:
rendben ami azt illeti elfelejtettem leírni hogy jövőhónapba cserélem a monitorom egy full hd-ra akkor is sapphire?
2011. dec. 25. 20:17
5/7 anonim válasza:
Igen. Az MSI kis gyári tuningja semmit nem jelent, meg amúgy is, lehet tuningolni a Sapphire-t is.
6/7 Szabó Gy válasza:
EZ kis gyári tuningnak számít?Akkor mennyinek kéne lenni a különbségnek?
MSI Sapphire
Grafikus chip sebessége 860 MHz 775 MHz
Grafikus memória sebessége 4200 MHz 4000 MHz
7/7 anonim válasza:
Ez nem olyan hűde nagy tuning amit ne lehetne a Sapphire-re is ráhúzni 3 kattintással.
Meg amúgy is VGA-t tuningolni nem sok értelme van, mindegy hogy 43 vagy 45 fps...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!