Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek érdemes most...

Szerintetek érdemes most vásárolni videókártyát?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni egy vga-t pontosan:hd 6850 és nemtudom eldönteni hogy mostvegyem meg vagy a későbiekben.

Mert jön a 7xxx széria és azt olvastam a 6xxx szériának leljebb megy az ára. De ugye növekszik az áfa 2012-ben és ezért lehet h drágul nem pedig csökken. Ti mit gondoltok várjak amig kijön az új széria vagy most vegyek még 2011ben?

2011. dec. 25. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ráér várhatsz rá.
2011. dec. 25. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen ha nem sietős. Biztosat nehéz mondani mivel pontos adatokat még nem ismerünk. Majd ha kijön....

Amúgy én nem várnék túl nagy árzuhanást, mivel szvsz az AMD úgy fogja pozícionálni az újat árait hogy jelentős árzuhanás ne legyen.

2011. dec. 25. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én személy szerint a használt piacon várnék nagy dönpinget, majd meglátjuk.
2011. dec. 25. 15:25
 4/4 A kérdező kommentje:

ÉS a proceszzorok, RAMok ára nőni fog szerintetek?

Mondjuk arról halotam h most drágábban akarják adni a ddr3 as ramokat és most kellene venni amíg olcsó.

2011. dec. 25. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!