LÁttam egy tesztet ahol egy 8 magos bulldozer 41000pontot ért el cinebench alatt akkkor ez az eredmény nagyon jó nem?
Mert én nekem a 2600k -val lett 30000ezer pont pedig 4,9Ghz jár, magyarán akkor érdemes venni FX-et?
http://www.youtube.com/watch?v=DWwgSFHEdFQ
A cinebench nagyon jól skálázódik a magok számával együtt, így nem csoda hogy a 4 modulos FX nagyon jól szerepel.
Am relatív teljesítményben az i7 2600K még job, és ha már megvan szerintem ne cseréld rá.
Amúgy ajánlom azt is hogy keress rá azokra a programokra amit használsz és nézd meg hogy ott hogyan teljesítenek és utána dönts.
Azért nem ajánljuk általában az FX-et mert átlagos otthoni játékos gépbe nem a legjobb, főleg ilyen áron.
Viszont vannak programok amikben nagyon jól teljesít, ha valakinek kimondottan olyan feladatra kell akkor vehet nyugodtan Bullt, bizonyos alkalmazásokban nagyon erős, és később még erősödhet is ha a szoftvereket hozzáigazítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!