Graf. Kátyám ventilátorját kicserélhetem egy másik ventilátorral ami hallkabb?
Van egy Asus GTS 250 1GB -os Glaciator hütövel szerelt kártyám.
Egy gondom van vele...hogy nagyon hangso és zavar. Költeni nem akarok erre a kártyára,hogy vennék egy új hútőt ezért gondoltam volna hogy kicserélném rajta csak a ventilátort .
Van othon pár ventilátorom:
egy Be qeit tápbol kettő kiszerelt ventilátor,kb 8 cm sek lehetnek..valmi ilyesmi:
Egy sima 8 cm pc házba való venti és meg egy öregebb Celeron 2,4Ghz es procihútójén lévó venti.
Le lehet csavarazoni a graf.kátyárol a ventilátort úgy hogy azt ne lehessen észre venni /még jótálás alatt van a kártya egy évig/ és rácsavarzni valamelyiket ezek közül?
Elég lenne a meglévő ventilátorok kozul valamelyik a kártyának,vagy ezek nem kepessek annyira huteni?
véleményem szerint ne cseréld le!
Egyrészt garanciás kártyáról van szó amit nem érdemes piszkálni másrészt egy VGA hűtő és egy táp,ház hűtő merőben más! A VGA hűtők gyárilag úgy vannak kifejlesztve h az optimálisan hűtse a kártyádat,de már egy táp hűtés nem valószínű h tudná ezt a feladatot teljesíteni hiszen egy táp nem melegszik olyan mértékben mint egy VGA rendes kihasználtság alatt! Remélem segítségedre voltam!
Ha nem tudsz rá venni egy jót, akkor inkább szerintem is maradjon a régi.
Könnyű pórul járni a sufnituninggal!
Mindegy milyen olaj, csak ne napraforgó...:)
Valószínű le kell hozzá csavaroznod,általában alulról férni a tengely tövéhez,matricával lefedve.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!