Hogyan távolítsam el biztonságosan a külső wincseszterem?
Figyelt kérdés
a tálcán semmilyen erre utaló ikon nincsen (win7).2011. dec. 22. 20:22
1/9 MaXXeGee válasza:
Deee biztos van, csak a "HU" felirat mellett van egy felfele mutató kis nyíl, arra kattintva előjönnek a rejtett ikonok, szerintem, ott bújt el a kis huncut :)
2/9 A kérdező kommentje:
ott sincs. testreszabásnál is beállítottam, hogy mindig ott legyen, de nem jó
2011. dec. 22. 20:41
3/9 A kérdező kommentje:
amúgy mennyire megterhelő, ha csak ki-be huzogatom?
2011. dec. 22. 20:42
4/9 MaXXeGee válasza:
Hülyén hangzik a kérdés, tudom, de ez Windows. Újraindítás volt azóta?:) Van hogy a változtatások csak akkor lépnek életbe.
5/9 MaXXeGee válasza:
Ha nem az USB-ről kapja a tápot, akkor semennyire.
6/9 vagyokakilehetek válasza:
windows intézőt vagy a számítógép ikont megnyitod---> kiválasztod a leválasztandó meghajtót jobb klikkel---> és a megjelenő helyi menüben---> KIADÁS-t választani---> ekkor leválasztja az adott meghajtót USB winyót pendrivert fényképezőt stb stb stb
7/9 A kérdező kommentje:
nemtudom. a merevlemez-meghajtókhoz rakja, és csak cserélhetőeket engedi kiadatni.
2011. dec. 22. 20:59
8/9 anonim válasza:
Ha máshogy nem megy, kapcsold ki a gépet, és úgy simán kihúzhatod!
9/9 anonim válasza:
Alapbeállítás szerint biztonságosan kezeli a külső tárolókat a win, szóval ha megvárod a másolás végét akkor kihúzhatod, nem lesz semmi baja a hardvernek.
Még akkor sem menne tönkre, ha menet közben húznád ki, csak az adatok vesznének el, amit épp másolt.
Az XP hülyesége volt ez a biztonságos eltávolítás, pedig abban is ez volt az alapbeállítás.
Szóval ha kézzel nem állítottad át a külső tárolók kezelését a gyorsabb, de ilyenekre allergiás módszerre, akkor nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!