Mi a véleményetek az ATI EAH5570/DI/1GD3 (LP) videokártyárol? Egész pontosa erröl a modelröl van szó : www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH5570DI1GD3LP/#spec ifications
Leginkább a jatékok szempontjábol vagyok kiváncsi a teljesitményére és arra, hogy mennyire melegszik terhelés alatt !
figyelj valasztanom kell ket videokartya kozul:
egyik a fent emlitett es a masik meg egy Galaxy 9800GT 512mb ddr3 256bit
Akkor szerinted meiket valasszam,csak jatekok szempontjabol ?
Hidd el tisztaban vagyok azzal ,hogy nem ezek a legerosebb gamer katyak ,sot meg sem kozelitik...enis tudom,DE az erdekelne hogy megis a ketto kozul melyik a jobb.
Korszerűbb de akkor is gyengébb, nem csak az számít hogy hány bit meg hány MB, hanem maga a kártya.
De 9800GT-t már nem vennék, nagyon elavult, inkább gyűjts és vegyél legalább egy HD5670-et, de abból is a GDDR5-ös verziót.
Es ehhez mit szoltok?verne mind a kettot ?
Gigabyte nVidia GeForce GT430, 1024MB, GDDR3, 128bit
A GT430 még viccnek is rossz, ha Giga akkor meg főleg...
A HD5670 még a GT440-et is simán veri.
Szerintem ezt vedd:
Ennyiért ez a best.
A hasznalt videkokartya sincs kizarva szoval mondhattok barmi olyant ami belefer 22K-ba :)
Kosz a valaszokat! Hart toled is,de hiaba mondod h az arral kezdjem ,mert en kivancsi voltam egesz pontosan az ATI5570-re is !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!