95W TDP elég lenne a magfeloldáshoz?
Figyelt kérdés
proci: Phenom II x4 960T és ebből akarok 6 magosat
alaplap: MSI 760HM-P23 (FX)
2011. dec. 21. 21:12
1/6 anonim válasza:
Akkor 95W a TDP-je a 960T-nek ha nincs piszkálva, 6 magosítva valószínűleg több, de ez az alaplap csak 95w-ig támogatja a CPU-kat. Én inkább ezt a lapot venném ha nagyon piszkálni akarod a magfeloldást:
De persze az egyáltalán nem biztos hogy sikerül is feloldani. Ez csak egy plusz extra, ha bejön szerencséd volt, de ne számíts arra hogy tutira menni fog.
2/6 A kérdező kommentje:
igen a kérdésben pont erre gondoltam hogy az alaplap max tdp-je elég lesz-e...:)
és ennek az E51-nek mennyi a max TDP?
2011. dec. 22. 00:17
3/6 A kérdező kommentje:
jah am most vettem észre... a kérdésben kiírt alaplap MIS 760GM-P23 (FX) akar lenni nem pedig HM-P23...félregépeltem:(
2011. dec. 22. 00:18
4/6 A kérdező kommentje:
MSI*-.-"
2011. dec. 22. 00:18
5/6 anonim válasza:
Gondoltam hogy elírtad.
Annak amit linkeltem még 125 meg 140W-os CPU-k is vannak a support listáján, szóval jónak kell lennie.
6/6 A kérdező kommentje:
oks kösz a segítséget
2011. dec. 22. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!