Miért nem érzékeli a hosszú "I" betűt?
Ha a Windows részét képező normál betűkészletek valamelyike hiányzik, újrafuttathatja a Windows Telepítőt. mely újratelepíti a hiányzó vagy módosított fájlokat. Ha a normál betűkészletek hiányoznak, akkor előfordulhat, hogy más Windows-fájlok is hiányoznak. A Telepítő ezeket a fájlokat is újratelepíti.
Courier New (TrueType, beleértve a félkövér, dőlt és félkövér dőlt változatokat)
Arial (TrueType, beleértve a félkövér, dőlt és félkövér dőlt változatokat)
Times New Roman (TrueType, beleértve a félkövér, dőlt és félkövér dőlt változatokat)
Symbol (TrueType)
Wingdings (TrueType)
MS Serif
MS Sans Serif
A Sajátomat sikerült megoldanom, az ati keyboard service foglalta le magának. tudom téged nem vigasztal, de én már tudok ilyet &&&&&&&&!
Lehet neked is valami gyorsbillentyű zavar be én alapból tiltani szoktam a programoknál. minden esetre szerintem telepítsd újra a font készletet, nézd meg a billentyűzet beállításait, legyen magyar, de próbáld ki hogy angollal is megy -e. lehet 102 -es billentyűd van de 101 -re van állítva, meg ilyenek. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!