Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ugyanakkora a jelszint...

Miért ugyanakkora a jelszint a TP Link TL_WR940N tipusu routerrel mint a joval olcsobb TP LInk WR340GD-vel?

Figyelt kérdés

A padláson ami egy sima palatető van nekem fent egy router a típusa: TP-Link WR340GD. Ez egy sima olcso kis egy antennás cucc. A garázsom ahova netet kelett varázsolni kb. 50 méterre van. A jel igy gyenge vagy nagyon gyenge szinten változik. Kaptam kölcsön egy TP-Link TL_WR940N tipusú router .Ez egy 3 antennás drágább model. 11ezer volt. Elvileg azt írták hogy tudja a kiterjesztett hatotávot de ugy érzem hogy ez parasztvakitás mert feltettem a padlásra a másik helyett és a térerő ugyan akkora mint a másikkal. Szerintetek ez mért van ? Rossz beállitás ilyenre gondolok hogy lehet e a menübe állitani a teljesitményt vagy egyszerüen csak tul sokat vártam és nincsenek csodák. Vagy milyen és menniért kell routert venni? Valamint még azt kérdezném hogy az enyémen cserélnék antennát egy ilyenre akkor kicsit jobb lenne a helyzet?

[link]

2011. dec. 20. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert talán a palatető és a vasbeton keményen árnyékolnak nagy frekvencián, és hozzájön még az 50 méter távolság is?

meg gondolom a tetőn másféle kábelek is vannak, amik zajt keltenek. A szomszéd router jelenléte szintén ront a jelszinten.

2011. dec. 20. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogyha G szabványú az adapter akkor az a gyenge pont. Hiába a jobb router, ha az adapter nem tudja addig elküldeni a jeleket.
2011. dec. 20. 18:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Az adapterrel valoszinü nincs gond mert azt használom amit a PHILIPs a TVk-be rak és a Philipsben az összes számitogépes szaki szerint a legerösebb amit valaha is láttak.

2011. dec. 20. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:
És én elfogadom hogy távolság meg tető meg stb. Én azt nem értem hogy lehet egyforma a kettö amikor elvileg nagy minöségi és ár szakadék is van a kettö között.
2011. dec. 20. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!