Ki tud olyan oldalt ahol lehet még am2 es vagy am2+ os alaplapot venni?
Figyelt kérdés
Sajnos kezdenek kifutni ezek a termékek. Amiket találtam azt pc landen egy 2 db phenomot 4 maggal (9600+)...31 ért:/ ami nem azért de abszolút nem éri meg.
Meg volt egy atholon is 5400+ os de az meg másnap meg is vették és semmi. Nem tudtok valamilyen oldalt ahol még lehet venni és nem csak am3-as van.
Használt is jó lenne de én csak nagyon piciket találtam.
6200+-os kéne vag 5600+-os...ha nem lessz más akkor meg kell ,hogy vegyem a phenomot. vagy am3 alaplap és proci ami drágább lehet drágább lenne:/ (csak ,ha nem lessz más)
Előre köszönöm..lehet, hogy a semmit.
2011. dec. 20. 17:42
1/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, én konkrétan egy új AMD Athlon 64 X2 6400+ -ot keresek. És hát én is így vagyok vele. Használton hiába van minden féle a hardwerapro.hu-n, nem szeretnék használtat venni. De ha neked ez nem gond, akkor az ajánlott oldalon találtam egy AMD Athlon 64 X2 6400+ -ot 13e. -ért.
2/6 anonim válasza:
Hozzáteszem ez a legerősebb proci AM2 foglalatba.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Szerintem nem lessz gond főleg, hogy már más nincs:/...de amúgy ezt nem értem.
köszi szépen.:)
2011. dec. 20. 23:07
4/6 anonim válasza:
Micsodát? Mit nem értesz? Elmagyarázom...
5/6 A kérdező kommentje:
szerintem megnéztemet akartam írni:D:D:D kicsit vagyok hülye..amúgy beszéltem a tulajjal. És nem veszem meg tőle mert postai úton nem szerette volna eladni csak ,ha előre fizetek:D:DD...
2011. dec. 27. 16:57
6/6 anonim válasza:
És úgy nem lehet hogy a kezébe nyomod a pénzt és ő egyből odaadja a procit? Ehhez már sumák az ipse mi? Ha tényleg kell az új, menj el hozzá és beszéljétek meg. Ha nem fontos, akkor a hardverapro.hu-n vagy a vatera.hu-n nézelődj. Ha Magyarországon lennék és lenne rá pénzem megvenném még a használtat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!