Melyik VGA-t vegyem?
Figyelt kérdés
Sapphire hd6850
Geforce gtx460
Eltudják ezek a kártyák futtatni a mai játékokat full hd-ban?
2011. dec. 20. 10:54
1/6 anonim válasza:
Egy kártya önmagában nem futtat el semmit! Ahhoz alaplap processzor RAM táp is kell.
2/6 anonim válasza:
A HD6850 kicsivel erősebb, újabb, és kevesebbet fogyaszt, szóval azt.
4/6 A kérdező kommentje:
1. Gondoltam, hogy azok is kellenek.
Csak még a vga-n gondolkodtam el, hogy melyiket kéne megvennem.
Amúgy köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 20. 11:10
5/6 Márkíí válasza:
Mindenképp a 6850-et vedd! :) és abból jól választottál,a Sapphire a nyerő,árban,hűtésben és még talán képileg is szebb/jobb. Az előttem hozzászoló a fogysztást is jól írta,hizs keveset eszik. Szinte mindent visz,kivéve egy játékot,amit nállam megizzasztott a Witcher 2! Nos ottmár kompromisszumok árán,de szépen futott. Mondjuk a witcher inkább ram igényes. 8 giga rammal is kényeskedik :/ :S
6/6 anonim válasza:
+1 a HD6850-nek.
Márkii:
"Sapphire a nyerő,árban,hűtésben és még talán képileg is szebb/jobb."
Képileg szebb? Miről beszélsz? Am én is a sapphire-t ajánlom csak erre felfigyeltem.
Am a Witcher 2-ben ne használd az über samplinget és a HD6850 röhögve viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!