Mi a véleményetek erről a videókártyáról? (többi lent)
Figyelt kérdés
Kell hozzá tápcsati?
Melyik nVidia kártyával azonos a teljesítménye?
előre köszi :)
2011. dec. 19. 14:40
21/33 anonim válasza:
Hart: érdekelne az a DX11 megoldás! Csak írd le, én letesztelném és írnám a fejleményeket! Őszintén ritkán vállalkoznak ingyen kísérletinyúlnak!
22/33 anonim válasza:
Ha tudnám szerinted nem próbáltam volna ki?
Majd utána nézek valamikor.
23/33 anonim válasza:
Azt hittem azért nem próbáltad, mert féltetted az OS-t. Elvileg elb.szhatod egy ilyen akcióval, mert esetleg még a DX9 se működne, ezért vállaltam volna. Na nem baj, majd én is nézelődök!
24/33 anonim válasza:
Már CPU lábakat hajtogattam késsel, gépet szereltem működés közbe(na ilyenkor vigyázz nagyon a táppal mert elég szar lesz ha nem) stb. szóval az OS nem izgat.
Ezt a kósza hírt is csak egy falumbeli szájából hallottam, de annyira nem izgatott.
25/33 anonim válasza:
Na igen... Én annyit csináltam max bekapcsolva hogy bedugtam a CD-DVD meghajtó tápcsatiját. Szikrázott, szépen! De mindenből lehet tanulni... Proci-lábat én is hajlítgattam, persze csak a sajátomat. Mikor kivettem, a koldus kezemmel beakasztottam az egyik tápcsatiba. Bár csak 3 lába görbült el, mégis megvolt a feszkó! Majdnem betojtam, de nekifogtam és 3cm-es kilengéssel visszaállítottam mindet. Szerencsére nem lett gond, bár találkoztam egy Inteles procival, de az 4x nagyobb volt az AM2-es procimnál.
26/33 anonim válasza:
A 3cm-es kilengést úgy kell érteni hogy majdnem eldobtam a procit, úgy remegett a kezem! :-)
27/33 anonim válasza:
Ha félsz az elhajlított lábaktól akkor az intellel jársz jobban mivel az intel ma már PGA tokozást használ és ezért nem magán a CPU-n vannak a lábak ha nem a foglalatban. Az AMD PGA tokozása végett ott még a CPU-n, de az is elég bolondbiztos(ezt ne vedd magadra, nem neked szánom).
28/33 anonim válasza:
Értve, csak gondolom tudod milyen vékonyka lábai vannak az AM2-es prociknak... Azt látni kellett volna, mennyire remegett a kezem! Egy normális mélyláda nem remeg annyira! XD
29/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat.. :DD
jó olvasni mit beszéltek :D
2011. dec. 19. 20:49
30/33 anonim válasza:
Ja bocsi az offért.
Amúgy elírtam:
Az intel ma már LGA tokozást használ, az AMD pedig PGA-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!