Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám beállítani,...

Hogyan tudnám beállítani, hogy szkenneljen?

Figyelt kérdés
Canon PIXMA MP190 típusú nyomtatóm van, amiben van szkenner is. Na most valami miatt nem ismeri fel az egyik patront és emiatt hibát jelez a készülék is. Igazából én szkennelni szeretnék, aminek köze nincs a patronhoz, de mégsem engedi, mert azt írja, hogy karbantartás alatt van a készülék. Hogyan lehetne megoldani? Nagyon fontos lenne és sürgős!
2011. dec. 18. 13:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem a nyomtatót, a telepítés során minden rendben megy. Hogyan lehetne áthidalni ezt a problémát, mert maga a szkennelő program nem engedi emiatt gondolom, viszont a készülék fizikailag képes lenne szkennelni.
2011. dec. 18. 13:16
 2/3 lordsithlord ***** válasza:

Sajnos nem áthidalható a probléma, mivel a készülék öntesztje során minden elemet végigellenőriz és ha bárhol valami problémát talál, ott megáll magának az eszköznek az indítása.

Tehát hiába egészen más vezérlése van a gépeden, maga a nyomtató zárol minden eszközt, míg a problémás patront ki nem cseréled.

2011. dec. 18. 13:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, gondoltam, hogy nem lesz megoldható:S

Az biztos, hogy Canont se veszek többet, elég szarul van ez így megoldva. Most komolyan, azért nem tudok nyomtatni, mert nem jó az egyik patron..hát ez kész.

Amúgy is elvileg úgy van megoldva, hogy 2 év után már hibásnak vélje az adott patront, hogy cserélni kelljen, ezért rossz. Ez meg van erősítve más által is.

2011. dec. 18. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!