Melyik monitor lenne jó ezekre?
Szóval kinéztem 3 monitort, amik a következők:
Melyik ezek közül a legjobb, és melyik lenne a legjobb ehhez a VGA-hoz és CPU-hoz a jobb választás?
VGA: Sapphire Radeon HD6770
CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 (2x2,50GHz)
CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 (2x2,50GHz)
Ez mióta 4 magos ?
Ez a Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 (2x2,50GHz) proci nem bír kihajtani egy Radeon HD6770, HD felbontáson CPU limited lesz. Az általad kiválasztott monitorok hoz ez a páros kevés, viszont ha később fejlesztesz akkor jól jön a FullHd monitor. Én csak azt bátorkodtam megjegyezni, hogy vga és cpu pároshoz bőven elég egy HD-s 19" monitor.
Nem akarok élményromboló lenni de :
Intel Dual-Core E5200 2,5GHz Processzor
Részletek
Típus: Intel DualCore, Processzor mag: Wolfdale, Magok száma: 2 magos, Processzor foglalat: Intel Socket 775, Processzor órajel: 2500 Mhz, Gyártási technológia: 45 nm, Busz sebesség: 800 Mhz, L2 cache: 2 MB, Üzemfeszültség: 1.2 V, Fogyasztás: 65 W
Az Intel Pentium Dual-Core egy Core 2 alapú, kétmagos processzor 1 vagy 2 megabyte másodlagos gyorsítótárral és csökkentett 200 MHz-es FSB-vel. A 65 nm-es gyártásnak és az arhitekturális változtatásoknak köszönhetően gyorsabb, mint egy azonos órajelű Pentium D processzor, és a hőtermelése is kisebb.
Az E5200 2 magos, nem tudom honnan szedted hogy 4, de hülyeség.
A géped igaz hogy kevés ahhoz hogy Full HD felbontáson tudj játszani, de azért megveheted, filmet nézni is jobb lesz pl, meg ha később lesz egy erősebb géped, legalább monitort már nem kell újat venni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!