Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki lehet ilyen vagy hasonló...

Ki lehet ilyen vagy hasonló porszívóval kitakarítani a gépet belülről?

Figyelt kérdés

[link]

mármint a gép belsejét hogy leszedem az oldalát stb.

2011. dec. 17. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
pont az ellenkező kell,magas nyomású levegővel kell kitakaritani amit akár a benzinkúti kerékfelfújóval is megteheted ingyen.
2011. dec. 17. 10:22
 2/7 A kérdező kommentje:

értem.

És pl pumpa (motos pumpa) nem jó? Tudom hogy hülye kérdés de már zavar hogy tiszta por és valahogy ki kéne takarítani.

2011. dec. 17. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Kompresszorral kifújatod. Ennyi.
2011. dec. 17. 10:29
 4/7 A kérdező kommentje:
csak nincs :(
2011. dec. 17. 10:31
 5/7 csacsi2 ***** válasza:

Sűrített levegő a legjobb! Lehet valahol kapni ilyen spray -t. [link]

Az a hátránya, hogy a besűrített levegő sok nedvességet tartalmaz így miután kifújad a gépet hagyni kell kiszáradni mert nedves lesz!

2011. dec. 17. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondok egy nagyon egyszerű módszert: lekapod az oldalát, aztán valamilyen ecsettel kiporolod, közben ráállítasz egy asztali vagy álló-ventillátort, ami a felvert port ki fogja fújni. Én speciel úgy szoktam, hogy szacskára szedem az egészet, bolti billentyűzet-pucoló ecsettel kiporolom és közben ventillátorral fújom ki a port. Hatásos módszer, és csak az alaplapot kell ventillátorozni, mert a VGA, stb ezeket kiszedem és a szabad levegőn tisztítom meg.
2011. dec. 17. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy ecsettel porolsz, és a poszívóval felszívod a port (nem kell nagy szívóteljesítmény, a legalacsonyabb fokozat is elég szokott lenni; annyi az egész, hogy közel tartod a porszívó csövét az ecsethez). Ezzel egyáltalán nem porolsz össze semmit, míg a kompresszoros, ventillátoros megoldás szétfújja a port mindenfele (szabad térben ajánlott).
2011. dec. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!