4GB-os a RAM-om, de azt írja hogy csak 2,24 használható, akkor hogyis van ez?
Szóval 4GB-os a RAM-om, de azt írja hogy csak 2,24 használható, és a maradékkal mi történik? Ugye nekem AMD A6-3400M CPU-m van, ami ugye turbo proci. És ha kell a RAM is több lehet vagy hogy van ez?
Légszi segítsetek, köszi
Hm.. Az a program például, amivel megnézted, hogy "csak" 2,24Gb szabad RAMod van, a ramban fut, mert hol a fenében lenne, az fogyasztja el (meg még aminek szaladgálni kell, hogy a gépeden szóljon a hang, a net kapcsolat programja se a levegőben van futtatva).
A programok futtatására kell a ram, ha nem kellene, akkor nem is kéne bele rakni....
Ezt mondjuk nem érten. Amikor telepítettem a win7-et, akkor választhattam 64 és asszem 86 bites között. Én a 86ost választottam, mert ugye gyorsabb. De itt amikor megnézem 32-bitest ír ki. Ez hogy van?
Meg ha a 32es kevesebbet ismer fel, akkor annyit is tud használni, vagy mind a 4et csak nem írja ki?
64 vagy 86 bites a jobb választás? A 86 gyorsabb?
Ám 1GB VGA van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!