Hogy álljak neki?
Figyelt kérdés
Hogy álljak neki a proceszor órajel huzásánnak aztudom hogy a fesz-et és a szórzot kell állitani a biosba de hogyan és meddig?
amugy egy intel dual core e3400 2x2,6 ghz procim van
2011. dec. 16. 16:26
1/11 anonim válasza:
Ha nem tudod, akkor inkább ne állj neki sehogy, mert csak kulcstartónak lesz jó, amiután végeztél vele.
2/11 anonim válasza:
1. nem mindig kell a feszültséget állítani, mert alapfeszel is nyerhetsz akár 600MHz-t (nekem sikerült)
2. nem kell a szorzóval semmit csinálni hanem az FSB-t kell állítani. pl: 16*200 >> 16*240
meg ha nemtudod hogy kell akkor hanyagold. jah és sztem ehhez a CPU-hoz nem ártana egy jobb hűtő mert nemhiszem h az alap bírná!
3/11 A kérdező kommentje:
hát nem tom egy nagy intel van
2011. dec. 16. 17:59
4/11 anonim válasza:
biztos h alaphűtő! de mondom ha nem tudod hogyan kell ne is állj neki! inkább olvasgass elötte fórumokat a prohardveren ott elég sok tuningos kocka van. tuti le van írva hogyan kell.
5/11 A kérdező kommentje:
hát igen mert sok mindennel probálkoztam már ram meg videokártya azok sikerültek esetleg tudtok linkelni ahol erről beszélnek?
2011. dec. 16. 19:25
7/11 anonim válasza:
Amúgy a videókártyát ne nagyon húzogasd mert az döglik meg a leghamarabb!
8/11 A kérdező kommentje:
nagyon minimális huzást hajtotam végre rajta az élettartalmát nem akarom csőkkenteni:)
2011. dec. 17. 15:25
9/11 anonim válasza:
igazából csak akkor csökkented az élettartamát ha a feszültségen állítasz! ha simán az órajelet húzod akkor nem! max nem 10 évet bír ki hanem 9, fesz. állítással meg 20 helyett lehet h év!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!