Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy haverom gépében elsült a...

Egy haverom gépében elsült a RAM. De úgy, hogy a ram helyén az a műanyag is megégett. Sipol a gép akár van benne ram akár nincs. Lehet ezzel kezdeni még valamit?

Figyelt kérdés
lelehet tiltani annak a ramnak a helyét az alaplapon?
2011. dec. 16. 15:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
elvitte szerelőhöz a gépet és így kapta vissza.de a slot az rendesen elolvadt,tiszta korom az egész,ramról azok a réz darabok vagy mi az azok beleolvadtak a slotba.na mind1 köszi mindenkinek azért
2011. dec. 16. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
akkor basztassa a szerelőt
2011. dec. 16. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Hozzá értő komoly "szerelő" lehet...
2011. dec. 16. 19:07
 14/16 anonim ***** válasza:
De most komolyan. Mit tud csinálni egy szerelő, ha a Slot is leégett? Ha korom az egész alaplap, azt a nem is tudom mi se fogja megcsinálni. Kár ezen gondolkozni. Már rég venni kellett egy új alaplapot. Csak először nézzéttek meg, nem lett-e baja a tápnak, mert leégetheti az egész gépet.
2011. dec. 16. 19:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Simon Richard:

Nem emiatt vitte szerelőhöz, hanem előtte nem volt ilyen, elvitte szerelőhöz valamiért, és utána így kapta vissza, vagyis a szerelő baszta el!

Legalábbis én így értelmeztem...

Én leverném az ilyen kontáron a gép árát...

2011. dec. 16. 19:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Áhá! Értem, én meg leverném a szerelő pofáját!!!
2011. dec. 16. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!