Melyikkel járok jobban ha játékra kell a Cpu egy Intel i3 2100 vagy egy AMD Athlon II X4 605E?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az i3 erős sok terület de a játéknál a 4 mag nagy előny és úgy tudom az i3 minden hol erős de játék alatt nemigazán tudja kihasználni a HT .2011. dec. 15. 16:40
2/10 anonim válasza:
De miért pont azt az alacsony órajelű Athlont nézed?
Az i3 2100 árában a 3,1GHz-es Athlon II X4 645 van, de egy nagyon kicsivel drágábban ez még sokkal jobb választás:
4/10 anonim válasza:
i3 ha pár év után is használni szeretnéd
5/10 anonim válasza:
Pár év után pont hogy kitörölheted a segged azzal a 2 maggal.
6/10 anonim válasza:
inkább veszek egy stabil cuccot mint egy eldobhatót
7/10 anonim válasza:
"inkább veszek egy stabil cuccot mint egy eldobhatót"
ui: A 960T vs i3 2100 csatába a kék szemüveg nem a jó utat mutatja ilyen felhasználás irány mellett.
8/10 anonim válasza:
Az AMD-n neked mi az eldobható? Vagy az miért nem stabil neked? Értelmes szakmai indoklást kérek, nem Intel fanboy Pistike hozzászólást... Jaaa hogy olyat nem tudsz, akkor köszönjük.
9/10 anonim válasza:
:D mi megy itt is xd
am amd-t már láttam megsülni
(nekem mondjuk sosem volt)
10/10 anonim válasza:
"am amd-t már láttam megsülni"
Szerintem magamba több intel pusztulását láttam mint ahány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!