Hogyan tudom kijavítani?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy használt laptopot, amely tökéletesen működik, ám külső valóján igencsak meglátszanak a múlt sebei. Festékhibák, karcolások, a matricák félig leszakadva, a billentyűzet félig francia, félig magyar, néhány gomb megint máshonnan van, a fedőlapon a kis pöcök is - ami összetartja a laptopot csukott állapotban - valami homemade műanyagdarabbal lett helyetteítve (bár működik, de csúnya), illetve hasonló jellegű problémák vannak.
Tippeket szeretnék, hogy ezeket a hibákat hogyan kéne orvosoljam, lehetőleg, amit lehet, itthon magam szeretnék elvégezni. Gondoltam matricázásra, festésre, ilyesmikre, de nem tudom, hol kezdjek neki, és hogy hogyan.
2011. dec. 15. 11:56
1/1 anonim válasza:
Festés nem ajánlott, matricázás felesleges. A legjobban úgy jönnél ki belőle ha egy új külsőt vennél rá. Igaz ne sok laptoppal találkoztam, de szerintem lelni hozzá külön borítást. Be kell menni egy számítógépes üzletbe és ott megmondják hogy van-e ilyen. Ha van, akkor csak lecseréled és olyan lesz mint az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!