Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen adaptert vegyek PC-be?

Finalman kérdése:

Milyen adaptert vegyek PC-be?

Figyelt kérdés

Olyan eszközre lenne szükségem (lehetőleg USB)

amelyikkel képes vagyok fogni a wifi hálozatot Pc HEZ KÉNE.

Fent emeleten van a gép és egy szinnttel eljebb pedig a modem, olyan kéne ami ehez elég erős hogy ezt fogja. Előre is köszi és bocs ha érthetetlen volt a magyarázat.

2011. dec. 14. 16:46
 1/2 MaXXeGee ***** válasza:
Ha gyenge a jel az emeleten, és ha jól értem, ez a baj, akkor én belső PCI-os kártyát használnék, nagyobb vagy cserélhető antennával, amire ha ténylegesen nem jó a legnagyobb rácsavarható antenna, akkor tudsz rá tenni külső antennákat pl flat, yagi, parabola ... de azért ezek már drasztikus megoldások. Inkább csak próbáld meg egy wifi USB stick el (kölcsönkérni esetleg) és egy USB hosszabbító kábellel, különböző helyekre tenni a szobába, kitapasztalni, hol a legerősebb a jel.
2011. dec. 14. 16:52
 2/2 A kérdező kommentje:

nem gyenge csak önmagában mos veszek gépet aztán nem tdom milyet vegyek.

:)

2011. dec. 14. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!