Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen VGA-t ajánlanátok a...

Coleman5324 kérdése:

Milyen VGA-t ajánlanátok a konfigomba?

Figyelt kérdés

Alaplap: asus m2n68-amSE2

Proci: amd athlon II x2 245 (2,9Ghz)

memória: kingmax 2Gb ddr2 1066Mhz

ami még fontos h egy 450W-os codegen tápom van ami már elég karcsú a mai viszonylatokban!

És ebbe a konfigba szeretnék egy 10-15ezer körüli kártyát ami még reális a gépembe!

2011. dec. 12. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

HA tudnál még egy picit gyűjteni akkor ez.

Amúgy nem a 450W a karcsó csak a codegen egy hulladék...

2011. dec. 12. 19:56
 2/2 A kérdező kommentje:

hát igen én is így gondoltam h a codegen az nagyon az alja a tápoknak...

most sajnos ennyit nem tok félre tenni szal inkább valami karcsúbbat kéne kerítenem mert volt nálam egyszer egy hasonló konfig csak abban intel proci volt más alaplap de órajelek ugyanezek...és abban volt egy ati 4550 vagy 4570 asszem és egész jól futott rajta minden újabb játék amit feldobáltam rá (colin dirt,cod,maffia ilyenek....) szal ha már hasonló játékok szaladgálnak akk nekem nagyon is jó ! és attól a kártyától már messze jobbakat kapni sztem 10-15ért... szal valami ilyesmi kéne nekem !

2011. dec. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!