Ha a billentyűzet olyanokat csinál hogy betűk helyett számokat ír ki meg mindenféle karaktereket csak pár betű műkszik jól akkor mi a baja? Mit nyomtam meg?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 00:59
1/8 A kérdező kommentje:
EGY NOTEBOOKRÓL VAN SZÓ
2009. máj. 17. 01:00
2/8 anonim válasza:
Nincs bekapcsolva a Num Lock véletlenül?
3/8 A kérdező kommentje:
a rendes betűk helyezz használ mindenféle számot össze vissza.....egy fujitsu siemens notebook
a funkció billentyűt nyomtam le vlmivel csak nem tom mivel
2009. máj. 17. 01:13
4/8 anonim válasza:
Elvileg ha a NumLock van bekapcsolva akkor csinálja ezt. Vagy beragadt az Fn gomb.
5/8 A kérdező kommentje:
KÖSZI ISTENCSÁSZÁR VAGY!!!
2009. máj. 17. 01:28
6/8 anonim válasza:
Tényleg ISTENCSÁSZÁR a válaszíró!!!!
Már több mint egy órája nem jöttem rá mi a baj... :(
7/8 j0ker válasza:
valószínűleg beragadt a num lock (esetleg egy kis led is mutatja, asus-nál kis lakat benne egy "1"-es szám),
megoldás ami nálam működött: fn + num lock egyszerre lenyomása, ilyenkor kialszik a led és működik ahogy kell
8/8 anonim válasza:
a válaszíró életem megmentője köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!