Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1 terrás HDD, milyet ajánlotok?

1 terrás HDD, milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez számít-e, de egy HD lejátszóhoz venném.

2011. dec. 12. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ha csak nincs túl sok felesleges pénzed, idén már NE vegyél merevlemezt! Hiány van a piacon a múltkori thaiföldi áradások miatt és 2, 3szoros árakon adják a HDDket.

Viszont ha médialejátszóhoz kell, valszeg egy külső megoldásra van szükséged USB csatlakozással nem? Én a Western Digital-t ajánlom ez esetben.

2011. dec. 12. 16:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igazából a pénz most nem számít, sürgős lenne. Nem igazán értek hozzá. Ez jó pl:

[link] ?

2011. dec. 12. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:

HD lejátszóba én valami Green vinyót tennék, oda nem kell a sebesség, inkább legyen csendesebb és hűvösebb, pl ezt:

[link]

De nems okkal többért van már 2TB-os, ha az is jó a lejátszódba akkor ezzel jobban jársz:

[link]

2011. dec. 12. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem sajnálsz rá ennyit, jó! Még USB3 is van. Ha szerzel a gépbe egy USB3 bővítőkártyát, legalább a feltöltése gyors lesz.
2011. dec. 12. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Na most neked külső kell vagy belső? Mert vannak olyan HD lejátszók amikbe lehet beletenni HDD-t, és semmit nem írtál arról hogy milyen HDD is kell neked.
2011. dec. 12. 17:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Külső kell. Bocsi, nem igazán értek hozzá. Tehát a régi leesett és nem működik. [link]

Ilyenhez kellene.

2011. dec. 12. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez esetben a kiszemelt külső lemez tökéletesen megteszi. Mint mondtam, ha beújítasz mellé egy USB3 bővítőkártyát (vagy van az alaplapodon), akkor a rámásolás is gyorsabb \lehet\, mint amit az USB2 engedne. De ha megelégszel a 2.0 sebességével is, akkor persze azzal is tökéletesen működik majd.
2011. dec. 12. 17:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. dec. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!