Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rosszat tesz hosszú távon a...

Rosszat tesz hosszú távon a laptopnak ha nem kikapcsolom hanem csak hibernálom hogyha 1-2 óra múlva ismét használni akarom? Estére ki szoktam kapcsolni de ha mondjuk csak viszem valahova és használni akarom akkor hibernálás

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 07:33
1 2
 11/12 csacsi2 ***** válasza:

Igen az operációs rendszer fenntartja magának a helyet, olyan mint a lapozófájl, az is fent van tartva és 100% -ig nincsen kihasználva de ha szükség van rá akkor ott van!bocs másnap van...szóval lefoglalja a helyet előre! Mellesleg a C 8rendszerpartíció) jó ha, van elég hely ,hogy Ne töredezzen! Erre vannak 5leteim, mert nekem csak 6 GB a C-m!Itt írtam erről bővebben:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

fontold meg, a van elég hely az sosem elég!

2011. dec. 13. 12:05
 12/12 DaPe válasza:

Nekem MSI CX600X laposom van. Már 2 éve használom, és nem egyszer volt eset, hogy egyik nap hibernáltam és csak másik nap kapcsoltam be. Nekem ezzel sose volt problémám. Csak volt alkalom, hogy hibernált állapotban lemerült az akku :D ilyenkor előröl újraindította a Win7-et, és valamennyi idő után behozta a hibernált állapotomat (tapasztalat)

Na, ami a lényeg: hosszabb időre nem tehet semmi kárt a laptopodnak (nekem a mai napig ugyan annyi az üzemideje, mint amikor megvettem), de én is azt javaslom, hogy néha kapcsold ki.

2011. dec. 13. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!