Szerintetek inkább 1 gyengébb de olcsóbb gépet vegyek kb.120-150k között, vagy egy jóval erősebbet olyan 180-200k körül?
Én mindenképpen a 180-200-ast javasolnám,hiszen játszani akarsz.AMD részről a Bulldozer,Intel részről i5 2500k vagy i7 2600k.Ezek a procik még sokáig jók lesznek.
A számítástechnika nem időtálló befektetés,mindig megjelenik valami újabb,jobb.
"AMD részről a Bulldozer,Intel részről i5 2500k vagy i7 2600k.Ezek a procik még sokáig jók lesznek."
Gamer gépbe mit ne mondjak remek tanács. A FX-k amúgy is kerülendők árazásuk miatt.
Kérdező:
monitor+bill+egér kell majd?
Gondoltam,hogy megint megmondod a tutit.Úgy látom csak az az igaz amit te mondol,csak azt tudnám mi a baj mások válaszával?Miért nem jó hosszú távra az i5 vagy az i7??????Ugyan is azt kérdezték,hogy HOSSZÚ TÁVRA mi lenne a jó!Ne hogy már ne legyen jó ez a proci akár 3 évig is!
De inkább foglalkozz vele TE!Ugyis az van amit mondasz.A f...ért kell mást mindig lefikáznod?!
Ne sértődj már meg. Azért írtam mert:
Ad1:Mostani FX CPU-k mindenek csak nem jó vételek.
Ad2:i7(LGA1155-ből szemezgetve) FELESLEGES játékra és ha vesz bele egy olyat kevesebb marad VGA-ra ami jobban számít.
Am emlékszem te ajánlgattad a HKC tápot is annak idején szóval...
Igen a HKC-t én ajánlottam,de belátom nem a legjobb volt--nem is értem minek írtam ilyen hülyeséget.
Mindegy,akkor is tartom amit most írtam.
"A számítástechnika nem időtálló befektetés,mindig megjelenik valami újabb,jobb."
Ezzel viszont 100%-ban egyetértek, főleg most hogy jön mindkét féltől APU.
Köszönöm a gyors válaszokat:4 :)
Mindenképpen összerakom, a 120k körüli gépnek valami ilyesmit gondoltam:
Proci: INTEL Core i3-540 vagy intel core i3-2100
Alaplap: Gigabyte alaplap H55M-S2V
RAM: 4096/1333 DDR3 Kingmax memória
HDD: 500GB Seagate
VGA: ATI Radeon HD 6570/1GB
Vento ház
Gigabyte 450W vagy FSP 450W tápegység
Samsung optikai meghajtó
a 180k-s gépre még nincs ilyen konkrét elképzelésem de valami ilyesmire gondoltam:
Proci: Intel core i5-2500k
Vga: Gigabyte GV-N56GOC-1GI
Alaplap: Gigabyte GA-Z68M-D2H
a többin még nem nagyon gondolkodtam esetleg írnátok tanácsot milyen tápegység kéne vagy mi nem jó ezeken az összeállításokon? Elég sokat játszok rajta és info szakon vagyok szóval elég sokat lesz használva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!