Hogyan lehet megoldani a problémát?
Figyelt kérdés
Nem működik az eszközkezelő ezt írja ki :
Légyszíves segítsetek helyrehozni mert nagy szükségem lenne rá. már sok mindennel próbálkoztam de semmi eredménye...meg lehet ezt valahogy oldani ??
2011. dec. 11. 13:18
1/10 anonim válasza:
vírusod van,az csinálja ezt nálad
2/10 anonim válasza:
Le kell tölteni ezt a fájlt devmgmt.msc aztán be kell helyezni a Windows/System32 mappába. Kérdi felülírja? mire: Igen. Ha nem műlödik, akkor rossz Win-hez való verziót töltötted le. Ha XP-d van, akkor elküldöm E-Mail-ben a fájlt, mert nekem is XP-m van.
3/10 anonim válasza:
Mellesleg milyen antivírus van a gépen?
4/10 anonim válasza:
E-Mailben nem engedte, de itt egy link, én töltöttem fel, szóval működik: ***** rákattintasz a Slow download-ra és vársz 20 másodpercet. Beteszed a Windows/System32 mappába. Elvileg így működni fog.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/10 A kérdező kommentje:
óóó köszönöm,mindjárt megnézem és írok :D
2011. dec. 11. 21:37
6/10 A kérdező kommentje:
sajnos ugyanazt írja ki :(
2011. dec. 11. 21:38
7/10 anonim válasza:
Viszont ha nem szeretnéd újratelepíteni, tegyél fel sok sok Microsoft Visual C++ progit, mindenféle verziót: 2005, 2007, 2008, 2010, ha lelsz ilyeket. Mindjárt jön a link az mmc.exe-hez. Gondolom ha magát a konzolt cseréled le, azzal megjavul, szóval egy próbát megér.
8/10 anonim válasza:
Itt a link: ***** ugyanúgy a System32 mappába, fájlt felülírod.
9/10 anonim válasza:
Szóval a devmgmt.msc-t kell majd valahogy társítani az mmc.exe-vel, úgy kell megpróbálni. Ha úgysem megy, akkor újraindítás a fájlok felülírása után. Ha úgy sem jó, akkor megpróbálhatod a Visual C++ progikat felrakni, de ha úgy sem jó, akkor sajnos már nincs ötletem. Nálam egyszer volt ilyen, de akkor nemigen értettem hozzá és nem bújtam bele, inkább újratelepítettem. Remélem megoldódik a problémád újratelepítés nélkül. :)
10/10 anonim válasza:
Viszont nem kérdeztem: mi az a nagy szükség, elromlott egy driver? Mert ha igen, akkor az is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!