Ezen a gépen hogy futna a GTA IV?
Adatok:
Alaplap: Gigabyte GA61PME-S2
Processzor: AMD Athlon 64 x2 2.21Ghz (2 magos)
RAM: 3Gb
Videókártya: Gigabyte Nvidia GeForce 9400GT 1GB
Ezen hogy futna? (A COD 6-ot 1440x900-as felbontásban fullon viszi!)
Ezt a procit húzhatnám? (Articooling hűtő van rajta és a gép oldala le van szedve, van két 8centis hűtő pluszba és van még a tápegységé!)
Amikor még csak 1.5Gb ramom volt akkor szörnyen akadt!
Az a proci nagyon gyenge. GTA4 alá kell legalább 3 mag, ha normálisan akarsz játszani. (tapasztalat, nekem a sokkal erősebb Athlon 64 X2 6400+ is kevés volt alá 4GB RAM mellett, csak a 4 magos phenom oldotta meg)
A COD motorja egy régóta toldozott-foltozott motor, de akkor is régi. Nem csoda, ha mindenen jól megy. Így nem mérvadó.
A 9400GT pedig egy harmatgyenge videókártya, ami mindenre való, csak játékra nem.
Megsúgom neked, hogy a következő konfigon:
Phenom II X4 955 BE
2x2GB DDR2-800 RAM
GeForce 9800GTX+
...is igen leesik az FPS néha, 1440x1080 felbontásban, kimaxolt grafikával, plusz minusz textúra, ami az 512MB miatt csak medium lehet.
Viszont ezen a szinten már épp élvezhetően játszható.
Tehát a rövid válaszom: Nagyon szarul. De a legjobb, ha kipróbálod magad persze. :)
Socket AM2-re van 4 magos proci?
Ha jól tudom a Phenom-nak van olyan változatam socket am2-re am 3mag! :D
Alaplap: Gigabyte GA61PME-S2
Videókártya: Gigabyte Nvidia GeForce 9400GT 1GB
ezekhez inkább intel procit kéne használni ;)
AM2-es foglalatba nem tom h akarsz intel procit rakni... mielőtt
jó tanácsokat akarsz adni, nézz utánna egy kicsit a dolgoknak és ne szólj hozzá amíg nem értesz hozzá te sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!