Ez jó Videókártya?
Nvidia Geforce GTX 295
Ez még jó vga a mai játékokhoz?
És lehet még ilyet kapni?és menyiért?
" A VGA-k terén a GTX 285/HD 4870 teljesítményét lefedtük a GTX 460-nal, a GTX 295/HD 4870 X2 ugyanakkor már inkább a mai csúcshoz (HD 69xx vagy GTX 570/580) áll közel, de érdekes is lenne, ha nem így lenne, hiszen ezek duplachipes szörnyek voltak."
Tessék kis olvasni való.
Am kérdező ha nagyon nV kell amit nem ajánlok akkor írj egy keretet és hogy milyen gépbe megy.
"Igen nagyokos."
Örülök neki,hogy TE és CSAKIS TE tudod megmondani mindig a frankót.Így legalább van aki kijavít bennünket "hülyéket",akik soha nem láttak számítógépet.
Egyébként nem linkelgetek neked,de a prohardveren részletesen olvashatsz erről.
Onnan linkeltem . Amúgy tévedtél akkor ne álljon feljebb már. Én is szoktam és bevallom. Most te tetted akkor miért kell erősködni?
Am nagyon utálom ezt az oldalt, de a példa kedvéért ez is jó:
Kérdező, már csak azért is ajánlom a Radeont, mert amiket te nézegetsz azzal hasonló teljesítményű Radeon pl ez:
Viszont ez kevesebbet fogyaszt és sokkal modernebb, 77-ért.
Nvidiánál hasonló teljesítményt a GTX570-től kapsz, de még az is többet fogyaszt, és 100ezertől indul!!!
Az ilyen rég elavult GTX295 féle szarokat meg felejtsd el...
Ne fanboyságból vegyél már VGA-t, hanem ésszel...
Én csak nyáron akarok venni VGA-t meg egy uj procit de lehet átálok radeonra.
a mostani fostalicskám
Amd Athlon II X2 250 3500MHZ
4GB Ram
Palit GTS 450 512mb gddr5
WD 500gb
Gigabyte GA-MA74GMT-S2
Pedig most kaptál egyet tőlem.
Am még egyszer bocs csak ingerült voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!