Milyen gépet vegyek?
Sziasztok!
A kis öcsémnek szeretnék összedobni karácsonyra egy olcsóbb konfigot. A keret sajnos nem túl nagy összeg.
A gépet CSAK netezésre használná, így szerintem nem is kell drága gép (értsd: erős).
Nem tudom milyen alkatrészekből rakjam össze. Szerintem vagy egy P4 Intel (s478)-as proci vagy talán valami AMD.
Többet nem is tudok mondani mivel, szerintem a processzor az, ami mindent meghatároz.
Sajnos csak keveset értek ezekhez (főleg a régebbi típusokhoz), így azt se tudom miből rakjam össze. (Légyszi ne ajánlatok s775-ös vagy s1155 vagy AM3-as procikat! ezek már túllépnék a kereteimet :( )
ez nem is rossz. jah annyi h ezen az oldalon használt gépek vannak mert 30-ból nem kapsz új gépet!
PIII-as? Az már nagyon öreg...
Milyen procit vegyek bele? Valami P4-eset (s478) vagy pedig -ugyanilyen kategóriájú- AMD-t?
Milyen AMD procik vannak ebbe a generációban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!