Miért nem működik utángyártott patronnal a hp nyomtatónk?
Figyelt kérdés
Utángyártott patront vásároltunk a hp 1050-es szériájú multifunkcionális nyomtatónkhoz. A patron száma megegyezik, azonban a nyomtató nem ismeri fel, a nyomtatás megkezdésekor, azt írja ki, hogy nem kompatibilis, és így nem kezdi meg azt. Van valakinek valamilyen ötlete, hogyan lehetne mégis megoldást találni, hogy működjön, és ne legyen kidobott pénz a patron ára?2011. dec. 8. 21:06
1/12 csacsi2 válasza:
Már előre látom, hogy nem olyan választ mondok amire vársz. Hát igen, az utángyártott gond. Ezeket általában nem olyan precíz tűréssel gyártják mint az eredeti-t (még ha megbízható forrás is)!Lehet csak illeszkedési gond van, próbáld valahogy úgy hogy valamely irányba eligazítod.Inkább töltess fel eredetit. Próbáld kicseréltetni ahol vetted, vagy vidd el feltöltőhöz, hogy tudnak -e valamit kezdeni vele, bár nem hinném, mert szerintem az érintkezők nem illeszkednek ,az meg nagyon kicsi.Tisztítsd meg az érintkezőket alaposan lehet valami szennyeződés. Sajnos jobbat nem tudok!Sok sikert!
2/12 anonim válasza:
Szia.
Minden HP nyomtatoban van egy csip ami figyeli a nyomtatás gyakoriságát,Üzem időt és a megfelelő patront
Ha nem megfelelő patront rakunk be (pl:utánagyártott)
a csip letilt és a nyomtatót ki lehet dobni .
3/12 anonim válasza:
Na én erről egy manual vagy bármit megnéznék, hogy mennyire igaz ez a letiltósdi... 1 perces googleözésem nem támasztotta alá ezt az állítást.
5/12 csacsi2 válasza:
Jah elég perverz lenne! Amit megvesz az ember letiltják?!
Max a garancia vész el ha nem rendeltetésszerűen (pl varrógépnek) használod. Az a chip csak nem engedheti más , nem védjegyes patronok használatát.
6/12 csacsi2 válasza:
Vegyél egy utántöltő szettet!
Egy patron kibír kb 3-4 utántöltést. A Hp-ről viszont olvastam, hogy magában a patronban van valami szavatossági időbélyeg chip. Azt is írják még hogy az utángyártott patronnal üresnek érzékeli, de nyomtat!
Nah és mit nem találtam?!
Lehet venni hozzá chip-et!
Szóval lehet még is chip, csak a patronban.
7/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! :) Megpróbálkozom a javaslatokkal, aztán majd megírom, hogy mi lett a patronnal. :)
2011. dec. 10. 10:48
8/12 A kérdező kommentje:
Végül azt a megoldást választottam, hogy visszavittem a patront. Szerencsére az eladó nagyon rendes és megértő volt, rögtön felajánlotta, hogy vásároljam le. Persze eredeti patronra használtam fel az összeget. Beletettem a nyomtatóba és tökéletesen működik. Azt hiszem, mostantól csak eredetivel próbálkozom :)
2011. dec. 20. 18:02
9/12 anonim válasza:
Akkor sikerült bebizonyítani, hogy oisjfpijeijőáfjádsj teljesen hülyeséget beszélt a letiltósdiról.
10/12 csacsi2 válasza:
Hát igen, de nem hiszem, hogy véletlenül árulnak hozzá (mármint a patronhoz Nem a nyomtatóhoz) időbélyeg chip -et!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!