Nem csak az újak jók. A régi gépeket csinálták tartósra.
2011. dec. 9. 10:03
25/38 anonim válasza:
Lásd a faterom gépét: 2.8 GHz Intel Celeron, 512 RAM (2x256), beépített VGA: Intel Extreme Graphics. 80 GB winyóval és egy MSI alaplappal. 10 éve megvan, de még hardwerhibája nem volt (azon kívül, hogy a CD-írója feladta. Lásd: nem olvassa be a sima CD-ket, de a DVD-t igen, szal elavult a lézer). És csak ennyi a baja.
2011. dec. 9. 10:07
26/38 anonim válasza:
Mellesleg Hart: a toplista szerint te valamikor kérdést tettél fel ezen az oldalon. Milyen kérdést?
2011. dec. 9. 11:22
27/38 anonim válasza:
:) Akkor nincs miről beszélni :))
De ha már itt tartunk anno miért volt jó 5 évig egy szaros VGA kártya pl:gf4 titánium ?
most meg az van hogy veszel egy böszme drága kártyát és 1 évmulva már le kell cserélni mert más enginnel van csinálva a játék ,,és persze az összes többi meg sajnos beleivódott a köztudatba hogy aki régi rendszert régi vga t használ az nem halad a korral :(
És a legjobban atomgyerek pistikéket szeretem amikor berakok a gépibe egy kudrága vga t pert apucí anycí tol azt kért szülinapjára, és nem azt kérdezi hogy meddig van garancia a drivereket külön fel e rakom e a gépre hogy legyenek fent ne keljen a driver lemezt keresgélni
NEEEM!! a gta 4 megy hd meg full graffon ? meg 6000*90000 be 3000 fps en ?
......................
:/
2011. dec. 9. 11:22
28/38 anonim válasza:
3000 FPS-en? Mi az, próbálnak haladni a korral? Szerintem a legjobb akkor lenne, ha előre megvennék a VGA gyártóját és minden fejlesztésből megkapnák az újat. Nameg egy házi-Pingvint, aki majd mindig beszereli az újat és felrakja a drivereket. :)
2011. dec. 9. 12:05
29/38 anonim válasza:
A 6000*90000 be 3000 fps jó volt, szólj ha még van ilyen a tarsolyodban! XD
2011. dec. 9. 12:07
30/38 anonim válasza:
Kérdést azért tettem fel mert volt 2 összetűzés amit magamba
nem tudtam elmondani hogy nem úgy van és ezért kértem segítséget hogy ne legyen a kérdezőre rá feccölve pl az egyik esetben egy HKC táp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!