egy olcsóbb procival és erősebb vga-val jobban jártnál. a codegen tápot meg felejtsd el.
2011. dec. 8. 15:52
2/16 anonim válasza:
A videókártya kicsit gyenge a többi részéhez képest. Egyébként attól függ, mik az elvárások a géppel szemben.
2011. dec. 8. 15:55
3/16 anonim válasza:
Szerintem elég a videókártya. Láttál már olyan játékot, amelyiknek 2 GB memória kell? HD 6750 szerintem elég a mai játékokhoz, nameg 3D szerkesztésre sem utolsó.
2011. dec. 8. 16:03
4/16 Panda Péter válasza:
szerintem meg nagyon nem, már ha full hd-ről beszélünk. a gond az a géppel, hogy a proci túl erős a vga-hoz képest (vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy a vga túl gyenge a procihoz képest), ergo nem a legjobb játékteljesítményt kapja a pénzéért a kérdező.
2011. dec. 8. 16:14
5/16 anonim válasza:
Meg ne vedd ilyen táppal! Ilyen komoly géphez kell egy stabil, és megbízható tápegység! (pl: Chieftec, FSP)
A merevlemez meg a Caviar Green akkor az is felejtős mert lassú. Caviarból Blue, vagy inkább Black.
A videokártya ha játékra kell akkor gyenge (pl: BF3-hoz) legalább egy HD5770/6770 kellene a mai játékokhoz.
2011. dec. 8. 16:34
6/16 anonim válasza:
Valóban nem a legjobb. Jó lenne minimum egy HD6850 ehhez a processzorhoz. Tápot nézve meg ha az olcsó kell, én egy MODE COM Logic 500W -ot mondanék, nekem is az van, semmi gondja nincs. Ha viszont nem számít az ár annyira, akkor egy FSP Hexa. Ja, és az alaplap eléggé fapados, minimum egy H67 -eset nézz, ehhez a processzorhoz én biztos, hogy nem vennék ilyet.
2011. dec. 8. 16:36
7/16 Panda Péter válasza:
a chipsettel magával semmi gond nincs, nem lesz gyorsabb h67 alatt.
2011. dec. 8. 16:43
8/16 anonim válasza:
Simon
Full HD-hoz kimerem jelenteni hogy egy HD6850 kevés ha mindent maxra veszünk. Ehhez képest hol a HD6750.
Alaplapnál ilyen "fapados" kategóriánál én ezt venném:
Miért van az, hogy mindenki HD....-ban gondolkodik? Senki nem kedveli az Nvidiát? Nálam még a chipset is Nvidiás, de semmi bajom. Mellesleg az Nvidia ad a megjelenítésre, szóval a GT-s kártyák nagyon bírják a játékokat. Egyszer valahára ajánlhatna valaki mondjuk egy GTX-es kártyát. Sok helyen látni, ahogy ATI-s kártyákat vetnek össze GeForce-osokkal és az Nvidiások kerülnek ki győztesen. Persze függ, hogy milyen modelleket vetnek össze, de akkor is, Nvidiósból is vannak játékra tökéletes videókártyák. Lásd: GeForce GTX570 1280 MB, 320 Bit, GDDR5.
2011. dec. 8. 18:00
10/16 anonim válasza:
Ez érdekesen hangzott :) szóval "semmi bajom VELE" :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!