ATI Radeon HD3850-en hogy tudom beállitani aszt h a monitoron is lássam a Windowst meg a TV-n is?
S-video kábellel és scart átalakitoval probáltam össze is jött csak egyszerre csak az egyiken tudom nézni!
AMD Catalyst progim van hozzá!
Segítsetek!:(
szia:
vagy clonozod vagy asztal kiterjesztést csinálsz
Overlay megjelenítõ kiválasztása Klón üzemmódban
A Grafikus beállítások faszerkezetbõl menjen az Avivo™ Video-ra.
Kattintson a Színház üzemmód-ra.
Az Overlay megjelenítés üzemmód / Klón üzemmód megmutatja az overlay-t alatt: válasszuk a Színház üzemmódban (teljes képernyõ) lehetõséget, ha a video tartalmat mind a két megjelenítõn meg akarjuk jeleníteni. A Második képernyõ ugyanazt a tartalmat jeleníti meg, mint az elsõ.
Opcionálisan válasszuk ki a normál üzemmódban lehetõséget, ha a video tartalmat csak az elsõ képernyõn akarjuk megjeleníteni.
Opcionálisan válasszuk a megegyezik minden megjelenítõn lehetõséget, ha a ugyanazt akarjuk megjeleníteni minden megjelenítõn.
de nekem nem ez a fajta catalystem van:S ujjab verzió van meg nekem:S
ha esetleg eltudnád nekem ezt linkelni azt megköszönném:)
nekem a 11.8as volt fenn de most megtaláltam ezt és most telepitem...kiv leszek ha jo lesz e:D
közbe nézd majd mert irni fogok hogy mivan:P
megint leszedte ez a sz.r a 11.8 ast:S
nem tudom hogy szedjem le azt ami a linkbe van:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!